Vores direktion

Udviklings- og Forenklingsstyrelsens direktion består af direktør Niels Gotfredsen og seks fagdirektører med ansvar for styrelsens respektive fagområder.

Niels Gotfredsen, styrelsesdirektør 

Niels Gotfredsen er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet. Han har stor erfaring fra både det offentlige og private erhverv som henholdsvis direktør i Moderniseringsstyrelsen (i dag Økonomistyrelsen) og Associate Partner i McKinsey.

I Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er Niels Gotfredsen direktør.

Anne Kirstine Bechsgaard Damsager, fagdirektør Ressourcer og Portefølje

Anne Kirstine Bechsgaard Damsager er uddannet Cand.scient.soc. fra Københavns Universitet. Hun har en lang karriere i det offentlige bag sig som blandt andet direktør for Center for HR og Uddannelse i Region Hovedstaden.

Anne Kirstine Bechsgaard Damsager er fagdirektør for Ressourcer og Portefølje.

 

​​​​​Anders Carlsen, fagdirektør Gæld, Motor, Infrastruktur og Sikkerhed

Anders Carlsen er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet. Han har stor erfaring med digitalisering af den offentlige sektor med særligt fokus på it-udvikling og data gennem en række lederstillinger i staten.

I Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er Anders Carlsen fagdirektør for Gæld, Motor, Infrastruktur og Sikkerhed.

 

Catrine Maria Boel, fagdirektør Virksomhed, Opkrævning og Økonomi

Catrine Maria Boel er uddannet i Økonomi og Ledelse samt Computer Science fra henholdsvis Copenhagen Business School og Københavns Universitet. Hun har en lang karriere i Danske Bank bag sig, hvor hun har været udviklingsdirektør.

Catrine Maria Boel er fagdirektør for Virksomhed, Opkrævning og Økonomi.

 

Mette Ring Rossing, ​​​​​​​fagdirektør Vurdering og Metode

Mette Ring Rossing er uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet og har en mastergrad i offentlig ledelse fra CBS. Hun har en lang erfaring med it-udvikling og offentlig forvaltning gennem en række lederstillinger i staten.

I Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er Mette Ring Rossing fagdirektør for Vurdering og Metode.

 

Bo Hjorth Jensen, fagdirektør Person og Bolig

Bo Hjorth Jensen er uddannet civilingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet og har desuden en HD i Organisation og Ledelse fra Copenhagen Business School. Bo kommer fra en stilling som Vice President, Head of Group IT i TORM. Derudover har Bo erfaring med udvikling, optimering og drift af komplekse it-systemer fra bl.a. Statens It og KMD.

I Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er Bo Hjorth Jensen fagdirektør for Person og Bolig