Job og karriere

Vi sikrer en fremtidsparat og sikker digital skatteforvaltning

Vi løser en af Danmarks sværeste it-opgaver

Danmark har en af verdens mest avancerede skatteadministrationer. Den er blevet til over mange år og skal moderniseres, forenkles og videreudvikles.

Vi sikrer finansieringen af den offentlige sektor

Vi udvikler digitale systemer, som sikrer, at danskernes skatter og afgifter bliver betalt korrekt. Og vi sikrer, at de nuværende løsninger fungerer.

Vi tager ansvar og samarbejder på tværs af fagligheder

Det er ikke nogen enkel opgave, og vi lykkes kun, hvis vi får de bedste med ombord og har et stærkt fagligt fællesskab.

Hvordan er det at arbejde i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen?

Vi er en styrelse med mange forskellige fagligheder. Hør en række medarbejdere fortælle, hvordan det er at arbejde hos os.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen i tal

1500

Medarbejdere arbejder i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

44

Er gennemsnitsalderen i styrelsen

""
""
""
""

Byg fremtidens skattevæsen

Opgaven er at få skattevæsenet til at fungere endnu bedre. Sammen med de andre styrelser i Skatteministeriet bygger og videreudvikler vi en fremtidsparat og sikker digital skatteforvaltning, der er med til at sikre finansieringen af alt det, vi er fælles om. Og så har vi det sjovt undervejs.

Arbejd med de dygtigste

Vi er allerede mere end 1.500 specialister, der arbejder med alt fra strategi og styring til teknologi- og forretningsudvikling. Fælles for os er, at vi dyrker fagligt nørderi, tværfagligt samarbejde, og en kultur, hvor den gode løsning kan komme fra alle steder i organisationen. Dygtige mennesker bliver dygtigere her.

Løs komplekse problemer

Hvis det var let, var det ikke spændende. Ikke alene er systemerne store og komplekse, de skal også udvikles mens de kører. Vi drifter, vedligeholder, moderniserer og udvikler på samme tid. Opgaven kræver ultrahøj faglighed og lyst til at løse komplekse problemer.

Skab karriere med mening

Vi er en organisation med plads til de ambitiøse. Du får ansvar og indflydelse hurtigt og har mulighed for at skabe et interessant og meningsfuldt arbejdsliv. Vi bestræber os på at give plads til mennesker, der forstår opgaven, og som vil være med til at tage det næste store skridt i offentlig teknologiudvikling.

Bliv graduate eller elev i styrelsen

Vores graduateprogram

Vil du kickstarte din karriere i en meget stor it-virksomhed, udfordres og arbejde sammen med de dygtigste?

Bliv elev

Mød en elev i styrelsen, og bliv klogere på, hvordan du søger en elevstilling hos os.

Løn og ansættelsesforhold

Når du søger job hos os

Bliv klogere på, hvordan du søger en stilling i styrelsen, og hvordan du forbereder dig til samtalen og selve ansættelsesprocessen.

Ledige stillinger