Gyldig fra

Velkommen til de nye graduates i UFST

I Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har vi netop budt velkommen til et nyt hold af graduates, som det næste halvandet år skal arbejde på tværs af organisationen inden for Software Engineering, Business Analyse, it-sikkerhed og jura.

De ni graduates skal forbi tre forskellige kontorer i organisationen i løbet af det næste halvandet år. Én af dem er Chris Skov Kjøbek, som ser frem til at starte forløbet i kontoret Agil ledelse og metode 1.   

- Jeg ser utrolig meget frem til det næste halvandet år, hvor jeg først skal arbejde som softwareudvikler og senere som data scientist, lyder det fra Chris.  
 
Siden 2019 har Udviklings- og Forenklingsstyrelsen kunne tilbyde et graduate-program til nyuddannede. Formålet har særligt været at tiltrække nye kandidater til UFST.  
 
- Jeg er meget glad for, at vi har et graduate-program, fordi det betyder, at vi får nogle rigtig dygtige og motiverede nyuddannede ind i organisationen. Graduate-programmet giver dem en helt unik erfaring, fordi de kommer rundt og arbejder i forskellige afdelinger. På den måde bliver de i den grad udfordret i løbet af det halvandet år og bliver rustet til at løfte tunge opgaver i fremtiden, siger HR-konsulent Julia Gaarn Johnsson, som er ansvarlig for graduate-programmet i UFST.  
  
Inden længe begynder den travle hverdag for de ni graduates, som netop er hjemvendt fra den obligatoriske teambuilding-tur, hvor de er blevet rystet godt sammen.  
 
- Det har virkelig været fedt at komme tæt på de andre og mærke, hvordan man fra dag ét er blevet en del af et fællesskab. Der har været en meget hyggelig og afslappet stemning, hvor der er plads til alle, siger Chris.   

En væsentlig del af introprogrammet har fokus på det sociale. Det interne fællesskab mellem de nye graduates vil nemlig løbende fungere som et ankerpunkt til sparring, videndeling og understøttelse af den stejle læringskurve, som venter forude.   

De 9 Graduates 2021 (2)
På billedet ses det nye hold graduates i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, som startede i september 2021