Gyldig fra

Velkommen til 10 nye graduates i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Vi er stolte af at kunne præsentere vores andet hold graduates i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen.

De 10 nye graduates
Øverst fra venstre: Line Hjort Kristensen, Pia Borg Pedersen, Peter Knudsen, August Grubbe, Marco Frydschou, Kasper Sternberg Brogaard Jensen. Nederst fra venstre: Nikoline Lyk Pedersen, Logi Steinn Jónsson, Anders Nilsson, Søren Ulrik Johansen

Den 1. september tog vi imod 10 nye graduates, som allerede er godt i gang med deres onboarding-program. De startede deres graduate-forløb med en teambuilding-tur, som fik rystet dem godt sammen og givet dem et godt sammenhold i gruppen fra starten.

- Vi er utrolig glade for, at vi i år kan byde velkommen til vores andet hold af graduates i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen. De nye graduates står foran en meget stejl læringskurve. Derfor støtter både deres kollegaer og vores første hold af graduates op om dem, så de bliver klædt godt på til at løfte deres nye rolle som graduate. Vi har rigtig gode erfaringer fra hold 1, siger Julia Gaarn Johnsson, som er HR business partner og ansvarlig for graduate-programmet i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen.

Selvom alle 10 graduates starter samtidig, skal de arbejde i forskellige kontorer rundt om i styrelsen. I løbet af deres halvandet år som graduate kommer de forbi tre forskellige kontorer.

- Vores graduates skal skifte kontor med leder, kollegaer, opgaver osv. hvert halve år de næste 18 måneder, samtidig med at der er store forventninger til dem i opgaveløsningen. Derfor er det rigtig vigtigt, at de har et godt fællesskab, hvor de kan støtte hinanden fagligt og socialt, tilføjer Julia Gaarn Johnsson.

Læs meget mere om vores graduate-program her

Graduate-programmet i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Graduate-programmet i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen tager 1,5 år, og hver graduate kommer til at arbejde seks måneder i tre forskellige kontorer.

Det første hold graduates startede i september 2019, og de færdiggør deres graduate-forløb i februar 2021. Det nye hold 2, som startede 1. september, færdiggør deres forløb til februar 2022.

Graduate-programmet indeholder fire spor: Business Analyst, Software Engineer, It-sikkerhedsspecialist og Jurist.