Gyldig fra

Årets projektleder arbejder i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Stine Bjørn Øbro fra Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har modtaget den prestigefyldte pris som årets seniorprojektleder af Dansk Projektledelse.

Stine Bjørn Øbro
Stine Bjørn Øbro

Dansk Projektledelse, der står bag International Project Management Association (IPMA), har i dag kåret Stine Bjørn Øbro til årets seniorprojektleder. Stine Bjørn Øbro er projektleder i Implementeringscenter for Inddrivelse (ICI) i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, og hun har været i Skatteforvaltningen siden 2016.

Stine Bjørn Øbro bestod IPMA B-forløbet som seniorprojektleder, der bl.a. består af både skriftlige og mundtlige eksaminer, og sluttede af med en svær case i projektledelse, hvorefter hun blev nomineret med to andre kandidater. Hun vandt prisen med begrundelsen, at hun i projektlederforløbet brugte mange konstruktive metoder, viste et godt overblik og er en behagelig projektleder, der udviser stor empati.

- Jeg havde ingen anelse om, at jeg havde vundet prisen. Jeg er selvfølgelig super stolt over, at jeg har vundet prisen. Det er da stort, at andre synes, jeg er så god til mit arbejde. Jeg prøver altid at lede projekter med fokus på, hvordan vi løser opgaven bedst, og hvordan vi bruger alle de involveredes kompetencer på kryds og tværs. Den her pris bekræfter mig i, at jeg og vi i UFST gør det på den rigtige måde. Det er da ret fedt, siger Stine Bjørn Øbro.

Dansk Projektledelse kårer årets projektleder for at synliggøre særlige indsatser inden for ledelse af projekter, som har markeret sig særligt det seneste år.