Solution Jam for studerende

Til efteråret byder vi indenfor til Solution Jam i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen. Eventen er for dig, der er studerende, og som har lyst til at opleve, hvordan det er at arbejde i en stor, agil udviklingsorganisation.

""

Den 17.-18. november 2022 byder vi studerende indenfor til Solution Jam i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen.  

Solution Jam er for dig, der er studerende, og som har lyst til at prøve to dage som enten udvikler indenfor data science, business analyst, business owner, product owner eller scrum master i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen — Skatteministeriets store it-organisation. 

Du vil sammen med dit team af andre studerende udvikle løsninger, der skal opdage forsøg på at snyde med skatten– på baggrund af ægte, men anonymiseret skatteborgerdata. 
 
- Solution Jam er en fantastisk mulighed for dig, der gerne vil snuse til, hvordan det er at arbejde i et kæmpe udviklingshus, der løfter et tungt samfundsansvar på baggrund af store mængder af data. Vi glæder os til at skabe rammerne for nogle sjove dage, hvor I kan afprøve jer selv, netværke med hinanden og lære nogle af vores styrelses spændende muligheder at kende, siger Nadeem Gulzar, underdirektør for Arkitektur og Analytics.  

- Som tidligere spildesign-studerende har jeg ofte deltaget i Game Jams, hvor jeg mødtes med andre studerende for at udvikle et computerspil. Vores idé med Solution Jam er at skabe samme mulighed for dig, der kunne tænke dig at arbejde på en virkelighedsnær it-løsning i en af Danmarks største udviklingsorganisationer, siger Lucas Vilches Møller, ledelsesstøtte i UFST. 
 
Eventen finder sted på Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg. Mere information følger. 

Hvis du synes, det lyder spændende og vil vide mere, er du velkommen til at skrive til karriere@ufst.dk, så kontakter vi dig med mere information snarest.