Vil du være med til at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor?

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen sikrer stabil drift og vedligeholdelse af Skatteforvaltningens it-systemer og udvikler i partnerskab med fagstyrelserne de it-løsninger, som Skatteforvaltningen har brug for. Derigennem sikrer vi fundamentet for finansiering af den offentlige sektor.

Vores opgave er at sikre velfungerende it-løsninger, så den samlede Skatteforvaltning kan løse sin opgave Samtidig har vi ansvar for at sikre en stabil drift og vedligeholdelse af Skatteforvaltningens it-systemer.

Det er en stor opgave. Og vi løser den ikke alene. I Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har vi høj faglighed, og vi brænder for opgaven. Vi sætter professionalisme og samarbejde i højsædet og er en it-organisation med ambitiøse faglige miljøer.

 Vi arbejder professionelt i et stærkt fagligt fællesskab på tværs af styrelsen og Skatteforvaltningen for at lykkes med den samfundskritiske opgave, vi har. Vi lægger vægt på eksekveringskraft og mener, at et højt fagligt niveau er udgangspunktet for, at vi kan tænke nyt, se løsninger og levere resultater af høj kvalitet, som sikrer tidssvarende og stabile løsninger.

Vil du være med?

Deler du vores ambitioner og har du et højt fagligt niveau, kan vi tilbyde en arbejdsplads, hvor et godt arbejdsmiljø, gode kollegaer og mange faglige udfordringer går hånd i hånd. Her bliver du en del af den mest spændende og vigtige forandringsproces i den offentlige sektor i de kommende år.

Vi har brug for en bred vifte af dygtige medarbejdere, der vil være med til at sætte deres præg på fremtidens skatteforvaltning. Ønsker du at gøre en forskel og bruge din faglighed til at løse en vigtig samfundsmæssig opgave, så glæder vi os til at modtage din ansøgning.

Læs mere om, hvordan vi arbejder i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen