Vil du være med til at udvikle og vedligeholde en fremtidsparat digital skatteforvaltning?

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen udvikler og vedligeholder, i samarbejde med de øvrige styrelser i Skatteforvaltningen, en fremtidsparat og sikker digital skatteforvaltning.

Vores opgave er at skabe en fremtidsparat og sikker digital skatteforvaltning. Det skal vi gøre ved at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har vi ansvar for at sikre en stabil drift og vedligeholdelse af Skatteforvaltningens eksisterende it-systemer.

Det er en stor opgave. Og vi løser den ikke alene. I Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er vi både fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet.

Vores høje faglige niveau er udgangspunktet for, at vi kan tænke nyt, se løsninger og levere resultater af høj kvalitet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har fået ansvaret for at løse.

Vil du være med?

Deler du vores ambitioner og har du et højt fagligt niveau, kan vi tilbyde en arbejdsplads, hvor et godt arbejdsmiljø, gode kollegaer og mange faglige udfordringer går hånd i hånd. Her bliver du en del af den mest spændende og vigtige forandringsproces i den offentlige sektor i de kommende år.

Vi har brug for en bred vifte af dygtige medarbejdere, der vil være med til at sætte deres præg på fremtidens skatteforvaltning. Ønsker du at gøre en forskel og bruge din faglighed til at løse en vigtig samfundsmæssig opgave, så glæder vi os til at modtage din ansøgning.

Læs mere om, hvordan vi arbejder i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen