Om at være graduate

Vil du kickstarte din karriere i en meget stor it-virksomhed? Så er en graduate-stilling i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen noget for dig.

Vil du kickstarte din karriere, udfordres og arbejde sammen med de dygtigste? Vil du løse komplekse problemer, og vil du være med til at løfte en vigtig samfundsmæssig opgave? Hos Udviklings- og Forenklingsstyrelsen gentænker og nyudvikler vi alle de systemer, som danskerne bruger til at betale skatter og afgifter. Det er store og komplekse systemer, og de skal kontinuerligt videreudvikles, mens de stadig kører.

Det er ikke nogen enkel opgave. Faktisk vil vi gå så langt som at kalde det den sværeste opgave i Danmark i disse år. Men hvis det var let, var det ikke spændende.

Hvis du også synes, at den opgave giver mening, så kom og vær med. Vores mål at uddanne de bedste it-folk – og vores nye graduate-program er din chance for at komme med på rejsen!

Graduate-forløbet punkt for punkt

 • Hvornår begynder forløbet som graduate?

  Graduate-forløbet begynder 1. september 2019.

 • Ansættelsesforhold

  Som graduate bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til gældende overenskomst for akademikere i Staten, og du får derudover et kvalifikationstillæg.

  Du bliver fastansat i ét af vores udviklingskontorer og lånes ud til andre kontorer i kortere perioder, så du kommer rundt i organisationen og på den måde får et bredt kendskab til dit fagområde.

   

 • Hvad tilbyder vi graduates?

  Som graduate får du lov at følge vores specialister på tæt hold, ligesom du bliver en del af et leveranceteam med eget opgaveansvar. Vi vil naturligvis klæde dig på med relevante kurser og certificeringer, så du løbende får en fyldt værktøjskasse.

  Som graduate vil du blive tilknyttet en mentor og bliver desuden en del af graduate-teamet i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen. Her er løbende sociale og faglige arrangementer, der giver dig et godt netværk på tværs af organisationen.

 • Hvad forventer vi af vores graduates?

  Vi forventer, at du trives med at arbejde i teams og – ligesom os – tror på, at det er i samarbejdet mellem dygtige mennesker med hver deres faglighed, at de bedste resultater skabes.

  Du er ambitiøs og kan se graduate-programmet som et springbræt til en spændende karriere hos os. Du motiveres af at arbejde med komplekse problemstillinger til gavn for fremtidens velfærdsstat.

 • Uddannelseskrav
  Vi forventer, at du:
  • har afsluttet en kandidatuddannelse senest 1. august 2019 eller inden for de seneste år. 
  • sandsynligvis har opnået studierelevant erhvervserfaring undervejs, ligesom du fra studiet har erfaring med at arbejde projektorienteret.
  • viser i en motiveret ansøgning, hvordan din uddannelse, interesse eller erfaring er relevant for graduate-stillingen. 
   Gå videre for at læse om "Motiveret ansøgning"

   

 • Arbejdssted

  Dit arbejdssted kan ændre sig i løbet af graduate-forløbet, men vil altid være på en af Udviklings- og Forenklingsstyrelsens adresser i København eller på Frederiksberg.