Jurist

Som jurist-graduate vil du være med til at understøtte og sikre, at Udviklings- og Forenklingsstyrelsen lever op til gældende lovgivning – hvad enten det drejer sig om udvikling og implementering af nye it-systemer til Skatteforvaltningen, systemvedligeholdelse eller vores egne interne arbejdsprocesser.

Du vil arbejde med flere forskellige juridiske områder, og forløbet vil blive afstemt med din faglighed og interesser.
Som vores jurist-graduate kan du fx arbejde med persondataforordningen, informationssikkerhed, udbud, bistå ved kontraktforhandlinger, indgå i forskellige compliance-opgaver i forbindelse med IT-udviklingen og medvirke ved digitalisering af lovgivningen. Der vil kort sagt være mange spændende opgaver, du kan få fingrene i – både i dybden og bredden.
I Udviklings- og Forenklingsstyrelsen arbejder vi på en helt ny måde med jura, it og udvikling i staten, og du vil som jurist-graduate få en stor og unik indsigt i dette arbejde.

Det er første gang, at vi inviterer nyuddannede jurister til graduate programmet. Det bliver spændende at se, hvordan de oplever at omsætte deres uddannelse her i styrelsen. Jeg ser frem til også at byde dem velkommen.

HR Business Partner, Julia Gaarn Johnsson