Graduate-stillinger

Ansøgningsfristen på vores graduate-stillinger er udløbet, og vi er nu i gang med rekrutteringsprocessen. Hvis du har sendt en ansøgning og vil vide mere, kan du læse mere nedenfor.

""

Læs meget mere om vores graduate-program her

Ansøgning og kontakt

Efter ansøgningsfristen indkaldes udvalgte ansøgere til en samtale med en rekrutteringspartner og en kontorchef. Forud for samtalen sendes en personlighedstest og logisk test, som der gives tilbagemelding på ved den første samtale.

Har du yderligere spørgsmål til graduate-programmet eller rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte HR Business Partner Julia Gaarn Johnsson 7237 3644.

Graduate-forløbet punkt for punkt

 • Hvornår begynder forløbet som graduate?

  Graduate-forløbet begynder 1. september 2021.

 • Ansættelsesforhold

  Som graduate bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til gældende overenskomst for akademikere i Staten, og du får derudover et kvalifikationstillæg.

  Du bliver fastansat i ét af vores kontorer og lånes ud til andre kontorer i kortere perioder, så du kommer rundt i organisationen og på den måde får et bredt kendskab til dit fagområde.

 • Hvad tilbyder vi graduates?

  Som graduate får du lov at følge vores specialister på tæt hold, ligesom du bliver en del af et leveranceteam med eget opgaveansvar. Vi vil naturligvis klæde dig på med relevante kurser og certificeringer, så du løbende får fyldt værktøjskassen.

  Som graduate vil du blive tilknyttet en mentor og bliver desuden en del af graduate-teamet i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen. Her er løbende arrangementer, der giver dig et godt netværk på tværs af organisationen.

 • Hvad forventer vi af vores graduates?

  Vi forventer, at du trives med at arbejde i teams, og at du har en konstruktiv tilgang i samarbejdet med dine kollegaer. Du tror - ligesom os - på, at det er i samarbejdet mellem dygtige mennesker med mange fagligheder, at de bedste resultater skabes.

  Du er ambitiøs, motiveret for at udvikle dig og kan se graduate-programmet som et springbræt til en spændende karriere hos os. Du er proaktiv og finder dig hurtigt til rette i nye omgivelser i en omskiftelig hverdag. Og så motiveres du af at arbejde med komplekse problemstillinger til gavn for fremtidens velfærdsstat.

 • Uddannelseskrav

  Vi forventer, at du:

  • har afsluttet en kandidatuddannelse senest 1. august 2021 eller inden for de seneste år. 
  • sandsynligvis har opnået studierelevant erhvervserfaring undervejs, ligesom du fra studiet har erfaring med at arbejde projektorienteret.
  • viser i en motiveret ansøgning, hvordan din uddannelse, interesse eller erfaring er relevant for graduate-stillingen.
 • Arbejdssted

  Dit arbejdssted kan ændre sig i løbet af graduate-forløbet, men vil altid være på en af Udviklings- og Forenklingsstyrelsens adresser i Lyngby eller på Frederiksberg.