IT-sikkerhedsspecialist

Som IT-sikkerhedsspecialist i graduate-programmet vil du være med til at udvikle sikkerheden i de mange nye teknologier, vi implementerer nu og i fremtiden.

Du får mulighed for at komme rundt i organisationen og arbejde med spændende problemstillinger fra forskellige perspektiver. Du har selv indflydelse på din udviklingsrejse hos os, samtidig med at vi sikrer, at du bliver dygtig til det, du laver.

Du vil som IT-sikkerhedsspecialist på graduate-programmet komme omkring mange forskellige opgaver, fx sikkerhedsarkitektur, operationel sikkerhed og koordinering af IT-sikkerhedsopgaver, hvor du kan komme til at arbejde med SIEM, SOAR, Log forensic, threat intelligence, teknisk håndtering, ISO27001/2 og meget mere. Vi er en spændende og ung organisation, der arbejder agilt og ud fra SAFe tankegangen.

Graduate-programmet giver mig en unik mulighed for at afprøve forskellige roller i UFST og på kort tid opbygge en bred opgaveportefølje inden for mit felt. Samtidig vokser jeg som person med det ansvar, der bliver givet mig

Graduate, Christian Ingemann Olsen